Met de kaarten van Visites Passion gaat u op ontdekking van
de toeristische bezienswaardigheden
in onze schitterende regio's.

Visites Passion biedt u voor alles toeristische kaarten in onze display in de toerismebureaus, op overnachtingsplaatsen, toeristische attracties en musea. De kaarten Visites Passion helpen u uw bezoek op voorhand makkelijk te plannen dankzij een nauwkeurige informatie van de interessante plekken in de buurt, terwijl u kunt genieten van kortingen en een hele reeks andere voordelen.

Met meer dan 12.000 verdeelborden en displays van kaarten en voorkeurrelaties met de sectoroperatoren, garandeert Visites Passion u een uitgebreid toeristisch en cultureel aanbod. Een kwaliteitswaarborg voor uw volgende uitstappen...

Visites Passion is de enige operator actief over heel het grondgebied België, Frankrijk en Luxemburg. Zo bieden uw zoekopdrachten een volledig overzicht van het toeristische en culturele aanbod over de territoriale en administratieve grenzen heen.

Visites Passion biedt u een praktische en gebruiksvriendelijke tool dat eveneens beschikbaar is als gratis te downloaden app op uw mobiel. Vandaag is dit de enige app die u deze volledige service kan aanbieden: selecteer de taal en de site die u wenst te bezoeken.... en u bent onderweg!

Hebt u een smartphone met navigatie? Dan kunt u meteen uw route berekenen vertrekkende van uw huidige locatie en activeert u de kortingsbon die u direct aan het onthaal kunt aanbieden. Een uiterst soepele formule voor uw lastminute-uitstappen!